Meer vermogen met minder brandstof

Stijgende dieselprijzen hebben het kostenbewustzijn van voertuig gebruikers verhoogt!

Tractor Tuning

Minderdiesel.nl helpt u, uw brandstofverbruik te verlagen. Met tuning stellen wij de software van uw motor fijner af waardoor er een betere en vollediger verbranding in de motor plaatsvindt. Na deze fijnafstelling, oftewel fine-tuning, van uw motorsoftware gaat uw motor efficiënter met zijn brandstof om en bespaart u op uw verbruik. Wij werken met TÜV goedgekeurde software waardoor de geldende emissie eis gehandhaaft blijft.

Ons doel is: Brandstof besparen en een lagere emissie uitstoot.
Daarbij willen we de emissie normering van uw uitlaatgassen in stand houden en verbeteren.
Wij schakelen geen Roetfilter (DPF) , EGR of SCR systeem uit en streven naar een schonere wereld voor onze kinderen.

 


Brandstofverbruiksmeter op uw voertuig

Het FCM-100 of het MP1404 meetsysteem zijn elektronische systemen voor het meten van het brandstofverbruik van mobiele dieselmotoren en rijdende voertuigen. Een simpele en economische manier om uw brandstofverbruik te optimaliseren.
Het permanent aangegeven van het verbruik, geeft de bestuurder de mogelijkheid, zijn brandstofverbruik te verminderen door zijn rijstijl aan te passen en daardoor een gunstiger brandstofverbruik te realiseren.
Brandstof besparingen tot wel 20% zijn heel goed mogelijk.
Een verbruik van 30 liter/uur en een doorsnee arbeidstijd van 6 uur/dag geeft bijvoorbeeld over een jaar met 100 werkbare dagen een brandstofbesparing van 3600 liter per voertuig.


Cyclone-X

Eén van onze producten is de Cyclone-X Een ingebouwde Cyclone-X zorgt voor een beduidend betere luchttoevoer (ademhaling van de motor), waardoor er bij diesel- en benzinemotoren een betere verbranding plaatsvindt. Hierdoor is er minder roetuitstoot en bespaart u op brandstof. Bovendien zal uw motor inwendig minder vervuilen en zullen uw in- en uitlaat kleppen en zuigerveren minder onverbrande roetdelen bevatten, waardoor de motor functioneerd.

 

Dieseladditief

Een andere manier voor brandstofbesparing en verlaging van de emissie is het toevoegen van een dieseladditief in uw brandstofopslagtank. Hierdoor vermengen de laag ontvlambare vloeistoffen, zoals condens en bio-diesel beter onder in uw tank en worden ze tijdens het werk beter verbrand. Het resultaat: een schonere motor, brandstofbesparing en minder emissieuitstoot.


Motorolieadditief

Brandstof besparen kan ook door de wrijving in de motor te verminderen. Micro Ceramic Oil vult de oneffenheden van het metaal op waardoor het oppervlak gladder wordt. Hierdoor ontstaat er minder wrijving in alle draaiende delen en zullen deze minder slijten.

Micro Ceramic Oil van Minderdiesel.nl optimaliseert de eigenschappen van moderne motor- en industrieolie en bestaat uit olie met een keramische toevoeging die metalliseert.

Micro Ceramic Oil heeft een kleinere wrijvingscoëfficiënt dan bijvoorbeeld olie op teflonbasis of minerale en synthetische olie.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Minderdiesel.nl

Minderdiesel.nl creëert niet alleen voordeel voor u, maar ook winst voor het milieu. Economisch verantwoord ondernemen wordt nu dus ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Door een lager brandstofverbruik en minder uitstoot van uitlaatgassen ontstaat een win-win situatie. Onze doelstelling is dan ook: op verschillende manieren het brandstofverbruik verlagen en daarbij rekening houden met de uitstoot van uitlaatgassen in het milieu. Op de pagina Producten vindt u verschillende mogelijkheden waardoor u kunt besparen én het milieu ontziet.

Desgewenst kunnen wij bij elke tuning een TÜV Gutachten - certificaat aanleveren.

Mail mij

Laat hier uw gegevens achter,
dan nemen wij zo spoedig
mogelijk contact met u op...

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
<h1>minderdiesel.nl sitemap:</h1> <a href="https://www.minderdiesel.nl/portal">Portal</a><br /> <a href="https://www.minderdiesel.nl/overons">MinderDiesel.nl</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/minderdieselnl"><b>MinderDiesel.nl</b></a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/trekker-tuningtest">Trekker Tuningtest</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/ervaringen">Ervaringen</a><br /> <a href="https://www.minderdiesel.nl/producten">Producten</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/brandstofverbruiksmeter">Brandstofverbruiksmeter</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/dieseladditief">Dieseladditief</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/snelreiniger">Snelreiniger</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/ceramic-oil">Ceramic-Oil</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/cyclone-x">Cyclone-X</a><br /> <a href="https://www.minderdiesel.nl/tuning">Tuning</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/brandstof-besparen">Brandstof besparen</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/vermogenstijging">Vermogenstijging</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/veelgestelde-vragen">Veelgestelde vragen</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/garantie">Garantie</a><br /> <a href="https://www.minderdiesel.nl/testbank">Testbank</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/vermogen-test">Vermogen-test</a><br /> <a href="https://www.minderdiesel.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.minderdiesel.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.minderdiesel.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.minderdiesel.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />